Η επιχείρηση ΚΑΡΥΔΗΣ shoes   δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση Γυναικείων και Ανδρικών υποδημάτων και αξεσουάρ μόδας απο την δεκαετία του ’90
Με έδρα το πρώτο κατάστημα στην Παραλία Κατερίνης αλλα και στο κέντρο της Κατερίνης λίγο μετά .Με συνεχή ενημέρωση περί των τάσεων της μόδας και σε συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους – με τα γνωστότερα brand names του χώρου – αλλά και την διαρκή αναζήτηση νέων σχεδιαστών με φρέσκιες ιδέες – προτάσεις και τη γνώση των αναγκών για ποιότητα και άνεση του σύγχρονου καταναλωτή, παρουσιάζει και προσφέρει στα σημεία αυτά πολύ υψηλής ποιότητος και αισθητικής λύσεις στην Υπόδηση και στα Αξεσουάρ μόδας .
Στο κεντρικό κατάστημα στον πεζόδρομο Κατερίνης Μ. Αλεξάνδρου 47  όπου λειτουργεί και καλύπτει με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για όλες τις ώρες και τις δραστηριότητες.

Η επιχείρηση ΚΑΡΥΔΗΣ shoes   ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της σύγχρονης εποχής δεν θα μπορούσε να μην προσαρμοστεί και στις ανάγκες της ηλεκτρονικής διάθεσης των προιόντων της.
Ανιχνεύοντας την ζήτηση για προϊόντα ποιότητας και από καταναλωτές απομακρυσμένους από τα σημεία πώλησης δημιούργησε  την ιστοσελίδα /

e-shop: www.karidis-shoes.gr με σκοπό την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση τους.
Το πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, ακολουθώντας την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα των φυσικών χώρων της επιχείρησης, προσφέρει ευκολία στον χρήστηυψηλής ευκρίνειας οπτικό υλικό και πλήθος πληροφοριών για τα προϊόντα που περιλαμβάνει, ώστε η επιλογή και η αγορά τους να γίνεται πολύ εύκολα.
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα του www.karidis-shoes.gr  είναι 100% αυθεντικά. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας και το κάθε προϊόν μας συνοδεύεται από καρτελάκι γνησιότητας. Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες των κατασκευαστριών εταιριών. Έτσι, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το e-shop μας.

Η εμπιστοσύνη τόσων ετών και η προτίμηση σας μας τιμά και μας δεσμεύει για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και πιό δυνατοί πρός το μέλλον!

Σας ευχαριστούμε!

Μ. Αλεξάνδρου 47, Πεζόδρομος, Κατερίνη
Email: info@karidis-shoes.gr
Τηλέφωνο: 2351100688

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ